T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / İVRİNDİ - İvrindi Gazi Mehmet Azman Çavuş Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

RIDVAN DURSUN TEK - OKUL MÜDÜRÜ

1988 yılında İstanbul´da dünyaya gelen Okul Müdürümüz Rıdvan Dursun TEK , ilk,orta ve lise öğrenimini İstanbul´da tamamlamıştır. 2006 yılında Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesinden, 2011 yılında ise İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olmuştur. 2012 yılında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak göreve başlayan Rıdvan Dursun TEK, 2016 yılına kadar İvrindi´nin çeşitli okullarında öğretmenlik görevini yerine getirmiştir. 2016 ile 2020 yılları arasında  İvrindi Anadolu Lisesi , Evciler İlk ve Ortaokulu ve Büyükyenice İlk ve Ortaokulu´nda  Müdür Yardımcılığı görevini yerine getirmiştir. 2020 yılı Ocak ayında Büyükyenice İlk ve Ortaokulu´nda Müdür Vekili olarak görev almış  2020 yılı Temmuz ayında ise yeni açılan  okulumuza Kurucu Müdür olarak görevlendirilmiştir.