T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / İVRİNDİ - İvrindi Gazi Mehmet Azman Çavuş Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

İvrindi Gazi Mehmet Azman Çavuş Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

7EYLÜL MAH. ÖMER HALİSDEMİR CAD. NO 12 İÇ KAPI NO 1 İVRİNDİ / BALIKESİR
Vizyon
Alanı ile ilgili tüm gelişmeleri takip eden öncü, yenilikçi örnek bir kurum olmanın yanında bilgili, becerikli, kendine güvenen, ülkesini ve milletini seven bireyler yetiştirmek.
Misyon
Atatürk ilke ve İnkılapları doğrultusunda; eğitimi, bulunduğumuz bölgede her kademeye yayarak, çağdaş eğitim teknolojilerini kullanan, demokratik katılımı uygulayan, farklılıkları ile övünen, çevresine, bilim, kültür ve sanatı aşılayan, toplumun sürekli değişen ihtiyaç ve beklentilerine yanıt veren bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :TAM GÜN
kalorifer
Ulaşım
Okulumuzun ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntısı bulunmamaktadır. Gerek il merkezinden gerekse Edremit tarafından ilçe merkezine araçlar sıklıkla gidip gelmektedir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İlçe merkezinde bulunmaktadır. İl merkezine 30 km mesafede bulunmaktadır.